VEEL GESTELDE VRAGEN

Je vindt hier de antwoorden op veel gestelde vragen. Indien jouw antwoord er niet tussen staat, neem dan contact met ons op.

Alles over de Cafeïne 2GO neusspray

Een neusspray zorgt ervoor dat de cafeïne niet eerst de maag en darmen hoeft te passeren. Opname via het neusslijmvlies zorgt namelijk voor een directe en efficiënte cafeïne boost. Zo zorgen enkele sprays al voor een acuut en krachtig effect, zonder de lange nasleep van cafeïne houdende dranken en tabletten. Dus betere resultaten met minder cafeïne

Bij consumptie van cafeïne via de mond is de opname traag. Hierdoor is er veel cafeïne nodig om tijdig het gewenste effect te krijgen. De opname van de darm gaat vervolgens nog uren verder, en houden de (na)effecten nog lang aan. Met de Cafeïne 2GO neusspray is de opname direct en efficiënt, zodat je de effecten precies voelt wanneer je ze nodig hebt. Bovendien gebruik je relatief weinig cafeïne, die al snel compleet is opgenomen in het bloed en ook al snel weer verwerkt is door het lichaam! Ideaal dus voor ieder moment van de dag.  

Eén flesje (100 sprays voor 10 dagen) bevat in totaal 300 milligram aan cafeïneEén spray bevat dus 3 mg cafeïne. Ter vergelijking: een kop koffie bevat vaak rond de 80 mg cafeïne. 

Eén spray bevat ongeveer 3 milligram cafeïne. De adviesdosering van Pronofit Cafeïne 2GO is tien sprays per dag. 

Ingrediënten: 

Cafeïne (3mg per spray), Niacinamide (vitamine B3), Natriumalginaat, Natriumoctanoaat, Cirtoenzuur en Marshmallow-aroma.

De cafeïne in de neusspray is dezelfde stof als in koffie, een actieve stof met brede effecten op lichaam en geest. Met de neusspray zorg je echter wel dat de stof zich concentreert in de plek waar je hem het liefst hebt: in de bloedsomloop rondom het centrale zenuwstelsel, in tegenstelling tot koffie, waar de hoogste concentratie zich rond de darmen bevindt.

Ja, het is suiker-, gluten-, alcoholvrij en veganistisch

De centrale effecten (op de hersenen) zijn vergelijkbaar aan die van een kop koffie. De effecten houden alleen minder lang aan. 

Alles over het gebruik van Cafeïne 2GO neusspray

Ja, net als bij koffie en andere cafeïne houdende middelen, is te veel te nemen niet aan te radenJe kan dan nadelige effecten ervaren zoals rusteloosheid, prikkelbaarheid, hartkloppingen en ontwenningsverschijnselen. 

Houd je daarom aan de maximale adviesdosering van 10 sprays per dag. 

Gebruik Pronofit Cafeïne 2GO met mate, niet meer dan 10 sprays per dag.  

 Let op: overmatig gebruik van cafeïne kan nadelige gevolgen hebben, waaronder slapeloosheid, afhankelijkheid, angststoornissen, ontwenningsverschijnselen en verstoorde voedselvertering. 

Zolang gebruikt volgens instructie heeft de neusspray geen nadelige effecten op de neus. Wel kan langdurig gebruik van cafeïne zorgen voor enige gewenning.  

De ingrediënten van Cafeïne 2GO zijn zorgvuldig geselecteerd, onderzocht, en van de hoogste kwaliteit. Cafeïne zelf kan prikkend zijn voor de zenuwen in de neus. De neusspray als geheel is niet schadelijk voor de neus zolang gebruikt volgens instructies. Mocht u onverhoopt echter ervaren, stop dan direct.   

Cafeïne 2GO is een gezondheidsmiddel dat zich houdt aan Europese regels en voorschriften voor voeding en voedingssupplementen. De neusspray heeft geen nadelige effecten op de gezondheid zolang gebruikt volgens de instructies. 

Eén flesje bevat in totaal 100 sprays. Gebruik niet meer dan 10 sprays Pronofit Cafeïne 2GO per dag.  

Vóór het eerste gebruik eenmaal in de lucht sprayen. Plaats dan het neusstuk in een neusgat. Verstuif en adem tegelijkertijd rustig in door de neus. Zo komt de vloeistof optimaal in contact met het neusslijmvlies. 

Klik hier voor de bijsluiter.

Ja, zowel de cafeïne als de vitamine B3 geven een korte prikkende sensatie in de neus. Dit is normaal en ontstaat door de stimulatie van de zenuwuiteinden in het neusslijmvlies. 

De effecten van de spray zijn doorgaans niet langer dan anderhalf uur merkbaar. Echter is dit bij iedereen anders: zo is het onder andere afhankelijk van de individuele activiteit van de lever. Stevige koffiedrinkers hebben bijvoorbeeld een lever die al relatief goed is ingespeeld op het afbreken van de cafeïne in het bloed. 

Gebruikers van de Cafeïne 2GO neusspray geven aan meestal al rond de 5 minuten na de spray een duidelijk effect te voelen. De effecten zullen gemiddeld anderhalf uur aanhouden. Echter is dit afhankelijk van het individu dat de neusspray gebruikt.  

Ingrediënten: 

Cafeïne (3mg per spray), Niacinamide (vitamine B3), Natriumalginaat, Natriumoctanoaat, Cirtoenzuur en Marshmallow-aroma 

De bijwerkingen zijn hetzelfde als die van cafeïne in koffie en een overzicht hiervan is te vinden in de bijsluiter van de neusspray. Mochten zich andere bijzonder sterke of andere ongewenste effecten voordoen, stop dan direct met de neusspray en raadpleeg zonodig de huisarts. 

Nee, cafeïne en gebruik van deze neusspray zijn niet verslavend. Wel kan langdurig gebruik van cafeïne leiden tot enige gewenning aan de effecten. Gebruik het product daarom met mate.  

Alles over de Cafeïne

In de neusspray zit 3mg cafeïne per spray. In een kop koffie zit tussen de 50 en 150 mg cafeïne. 

Cafeïne is een natuurlijke stof die onder andere voorkomt in koffie- en cacaobonen, theebladeren en guaranábessen. De stof activeert het centrale zenuwstelsel en heeft hierbij een gunstig effect op de concentratie en alertheid. Deze stimulering heeft ook bijeffecten waaronder een versnelde hartslag en verhoogde bloeddruk. Cafeïne wordt wereldwijd veel gebruikt als ondersteunend middel bij lichamelijke en geestelijke inspanning. 

Ja, de cafeïne in koffie is exact dezelfde stof als de cafeïne in de Cafeïne 2GO neusspray. 

Informatie over bestellen en bezorgen

Tijdens het afrekenen kunt u kiezen uit verschillende bezorgopties. Wij bezorgen iedere dag van de week, dus ook in het weekend en op maandagen!

 Nederland

Elke dag van de week Levertijd Kosten Bezorging
Overdag (tot 19:00) Volgende dag Gratis v.a. 2 producten Brievenbus
Tussen 19:00 – 23:00, alleen volgende dag levering in combinatie met Forwarts of Licener product. Volgende dag Gratis v.a. 2 producten Pakket
Na 19:00 besteld zonder Forwarts of Licener product Binnen 2 dagen Gratis v.a. 2 producten Brievenbus

België

Elke dag van de week Kosten Bezorging
2 á 3 dagen levertijd Gratis v.a. 2 producten Brievenbus

Tijdens het afrekenen kunt u kiezen uit meerdere beschikbare bezorgopties. Tot 19:00 besteld is altijd morgen gratis thuisbezorgd. Indien u na 19:00 (en voor 23:00) besteld, kan de B12 neusspray alleen de volgende dag worden geleverd als u de B12 neusspray besteld in combinatie met een Forwarts wrattenverwijderaar of Licener anti-luis shampoo product.

U kunt ook kiezen voor alsnog gratis waarbij de neusspray binnen twee dagen zal worden geleverd.

 Nederland

Elke dag van de week Levertijd Kosten Bezorging
Overdag (tot 19:00) Volgende dag Gratis v.a. 2 producten Brievenbus
Tussen 19:00 – 23:00, alleen volgende dag levering in combinatie met Forwarts of Licener product. Volgende dag Gratis v.a. 2 producten Pakket
Na 19:00 besteld zonder Forwarts of Licener product Binnen 2 dagen Gratis v.a. 2 producten Brievenbus

België

Elke dag van de week Kosten Bezorging
2 á 3 dagen levertijd Gratis v.a. 2 producten Brievenbus

Op dit moment leveren wij alleen in Nederland. Wij zijn druk bezig met de uitbreiding naar andere landen. Leveren we nog niet bij u? Geef het ons door via het contact formulier en wij zullen kijken wat we voor u kunnen doen.

U kunt de status van uw bestelling via de Track & Trace-code volgen. Is uw bestelling niet op tijd aangekomen? Neem dan contact met ons op.

Let op: U krijgt altijd een Track & Trace-code. Indien u niet voor de avond Express-levering heeft gekozen, dan zal het pakket door de brievenbus geleverd worden. U hoeft hier dus niet voor thuis te zijn.

Het kan helaas voorkomen dat de Track & Trace-code in de spam box van uw email terecht is gekomen. Heeft u deze al nagekeken en ontbreekt de code ook hier? Neem dan contact met ons op.

Let op: Als u niet voor de avond Express-levering heeft gekozen dan zal het pakket door de brievenbus geleverd worden. U hoeft hier dus niet voor thuis te zijn.

Ja, indien u niet voor de avond Epress-levering heeft gekozen zal het door de brievenbus bij u geleverd worden.

Nee, als u voor de avond Express-levering heeft gekozen dan zal deze als pakket worden verstuurd. Dit betekent dat het niet door de brievenbus kan en het met de pakket dienst van PostNL bij u geleverd wordt.

Alle artikelen van Pronova Laboratories B.V. kunnen worden geretourneerd. De retourkosten zijn echter voor eigen rekening.

Waarom? Onze artikelen moeten vanwege wettelijke kwaliteitseisen worden vernietigd bij retournering. Wij proberen dit dan ook tot een minimum te houden.

Retouradres:
Monta packing
t.a.v. retour Pronova
Ingenieur Hanlostraat 15
7547 RD Enschede

Gaat het om een kwaliteitsklacht? Neem dan contact met ons op via klantenservice@pronovalab.com.

Staat je vraag hier niet bij? Neem dan contact met ons op.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Je vindt hier de antwoorden op veel gestelde vragen. Indien jouw antwoord er niet tussen staat, neem dan contact met ons op.

ALLES OVER DE CAFEÏNE 2GO NEUSSPRAY

Een neusspray zorgt ervoor dat de cafeïne niet eerst de maag en darmen hoeft te passeren. Opname via het neusslijmvlies zorgt namelijk voor een directe en efficiënte cafeïne boost. Zo zorgen enkele sprays al voor een acuut en krachtig effect, zonder de lange nasleep van cafeïne houdende dranken en tabletten. Dus betere resultaten met minder cafeïne

Bij consumptie van cafeïne via de mond is de opname traag. Hierdoor is er veel cafeïne nodig om tijdig het gewenste effect te krijgen. De opname van de darm gaat vervolgens nog uren verder, en houden de (na)effecten nog lang aan. Met de Cafeïne 2GO neusspray is de opname direct en efficiënt, zodat je de effecten precies voelt wanneer je ze nodig hebt. Bovendien gebruik je relatief weinig cafeïne, die al snel compleet is opgenomen in het bloed en ook al snel weer verwerkt is door het lichaam! Ideaal dus voor ieder moment van de dag.  

Eén flesje (100 sprays voor 10 dagen) bevat in totaal 300 milligram aan cafeïneEén spray bevat dus 3 mg cafeïne. Ter vergelijking: een kop koffie bevat vaak rond de 80 mg cafeïne. 

Eén spray bevat ongeveer 3 milligram cafeïne. De adviesdosering van Pronofit Cafeïne 2GO is tien sprays per dag. 

Ingrediënten: 

Cafeïne (3mg per spray), Niacinamide (vitamine B3), Natriumalginaat, Natriumoctanoaat, Cirtoenzuur en Marshmallow-aroma.

De cafeïne in de neusspray is dezelfde stof als in koffie, een actieve stof met brede effecten op lichaam en geest. Met de neusspray zorg je echter wel dat de stof zich concentreert in de plek waar je hem het liefst hebt: in de bloedsomloop rondom het centrale zenuwstelsel, in tegenstelling tot koffie, waar de hoogste concentratie zich rond de darmen bevindt.

Ja, het is suiker-, gluten-, alcoholvrij en veganistisch

De centrale effecten (op de hersenen) zijn vergelijkbaar aan die van een kop koffie. De effecten houden alleen minder lang aan. 

ALLES OVER HET GEBRUIK VAN DE CAFEÏNE 2GO NEUSSPRAY

Ja, net als bij koffie en andere cafeïne houdende middelen, is te veel te nemen niet aan te radenJe kan dan nadelige effecten ervaren zoals rusteloosheid, prikkelbaarheid, hartkloppingen en ontwenningsverschijnselen. 

Houd je daarom aan de maximale adviesdosering van 10 sprays per dag. 

Gebruik Pronofit Cafeïne 2GO met mate, niet meer dan 10 sprays per dag.  

 Let op: overmatig gebruik van cafeïne kan nadelige gevolgen hebben, waaronder slapeloosheid, afhankelijkheid, angststoornissen, ontwenningsverschijnselen en verstoorde voedselvertering. 

Zolang gebruikt volgens instructie heeft de neusspray geen nadelige effecten op de neus. Wel kan langdurig gebruik van cafeïne zorgen voor enige gewenning.  

De ingrediënten van Cafeïne 2GO zijn zorgvuldig geselecteerd, onderzocht, en van de hoogste kwaliteit. Cafeïne zelf kan prikkend zijn voor de zenuwen in de neus. De neusspray als geheel is niet schadelijk voor de neus zolang gebruikt volgens instructies. Mocht u onverhoopt echter ervaren, stop dan direct.   

Cafeïne 2GO is een gezondheidsmiddel dat zich houdt aan Europese regels en voorschriften voor voeding en voedingssupplementen. De neusspray heeft geen nadelige effecten op de gezondheid zolang gebruikt volgens de instructies. 

Eén flesje bevat in totaal 100 sprays. Gebruik niet meer dan 10 sprays Pronofit Cafeïne 2GO per dag.  

Vóór het eerste gebruik eenmaal in de lucht sprayen. Plaats dan het neusstuk in een neusgat. Verstuif en adem tegelijkertijd rustig in door de neus. Zo komt de vloeistof optimaal in contact met het neusslijmvlies. 

Klik hier voor de bijsluiter.

Ja, zowel de cafeïne als de vitamine B3 geven een korte prikkende sensatie in de neus. Dit is normaal en ontstaat door de stimulatie van de zenuwuiteinden in het neusslijmvlies. 

De effecten van de spray zijn doorgaans niet langer dan anderhalf uur merkbaar. Echter is dit bij iedereen anders: zo is het onder andere afhankelijk van de individuele activiteit van de lever. Stevige koffiedrinkers hebben bijvoorbeeld een lever die al relatief goed is ingespeeld op het afbreken van de cafeïne in het bloed. 

Gebruikers van de Cafeïne 2GO neusspray geven aan meestal al rond de 5 minuten na de spray een duidelijk effect te voelen. De effecten zullen gemiddeld anderhalf uur aanhouden. Echter is dit afhankelijk van het individu dat de neusspray gebruikt.  

Ingrediënten: 

Cafeïne (3mg per spray), Niacinamide (vitamine B3), Natriumalginaat, Natriumoctanoaat, Cirtoenzuur en Marshmallow-aroma 

De bijwerkingen zijn hetzelfde als die van cafeïne in koffie en een overzicht hiervan is te vinden in de bijsluiter van de neusspray. Mochten zich andere bijzonder sterke of andere ongewenste effecten voordoen, stop dan direct met de neusspray en raadpleeg zonodig de huisarts. 

Nee, cafeïne en gebruik van deze neusspray zijn niet verslavend. Wel kan langdurig gebruik van cafeïne leiden tot enige gewenning aan de effecten. Gebruik het product daarom met mate.  

ALLES WAT JE MOET WETEN OVER CAFEÏNE

In de neusspray zit 3mg cafeïne per spray. In een kop koffie zit tussen de 50 en 150 mg cafeïne. 

Cafeïne is een natuurlijke stof die onder andere voorkomt in koffie- en cacaobonen, theebladeren en guaranábessen. De stof activeert het centrale zenuwstelsel en heeft hierbij een gunstig effect op de concentratie en alertheid. Deze stimulering heeft ook bijeffecten waaronder een versnelde hartslag en verhoogde bloeddruk. Cafeïne wordt wereldwijd veel gebruikt als ondersteunend middel bij lichamelijke en geestelijke inspanning. 

Ja, de cafeïne in koffie is exact dezelfde stof als de cafeïne in de Cafeïne 2GO neusspray. 

Staat je vraag hier niet bij? Neem dan contact met ons op.

INFORMATIE OVER BESTELLEN EN BEZORGEN

Tijdens het afrekenen kunt u kiezen uit verschillende bezorgopties. Wij bezorgen iedere dag van de week, dus ook in het weekend en op maandagen!

 Nederland

Elke dag van de week Levertijd Kosten Bezorging
Overdag (tot 19:00) Volgende dag Gratis v.a. 2 producten Brievenbus
Tussen 19:00 – 23:00, alleen volgende dag levering in combinatie met Forwarts of Licener product. Volgende dag Gratis v.a. 2 producten Pakket
Na 19:00 besteld zonder Forwarts of Licener product Binnen 2 dagen Gratis v.a. 2 producten Brievenbus

België

Elke dag van de week Kosten Bezorging
2 á 3 dagen levertijd Gratis v.a. 2 producten Brievenbus

Tijdens het afrekenen kunt u kiezen uit meerdere beschikbare bezorgopties. Tot 19:00 besteld is altijd morgen gratis thuisbezorgd. Indien u na 19:00 (en voor 23:00) besteld, kan de B12 neusspray alleen de volgende dag worden geleverd als u de B12 neusspray besteld in combinatie met een Forwarts wrattenverwijderaar of Licener anti-luis shampoo product.

U kunt ook kiezen voor alsnog gratis waarbij de neusspray binnen twee dagen zal worden geleverd.

 Nederland

Elke dag van de week Levertijd Kosten Bezorging
Overdag (tot 19:00) Volgende dag Gratis v.a. 2 producten Brievenbus
Tussen 19:00 – 23:00, alleen volgende dag levering in combinatie met Forwarts of Licener product. Volgende dag Gratis v.a. 2 producten Pakket
Na 19:00 besteld zonder Forwarts of Licener product Binnen 2 dagen Gratis v.a. 2 producten Brievenbus

België

Elke dag van de week Kosten Bezorging
2 á 3 dagen levertijd Gratis v.a. 2 producten Brievenbus

Op dit moment leveren wij alleen in Nederland. Wij zijn druk bezig met de uitbreiding naar andere landen. Leveren we nog niet bij u? Geef het ons door via het contact formulier en wij zullen kijken wat we voor u kunnen doen.

U kunt de status van uw bestelling via de Track & Trace-code volgen. Is uw bestelling niet op tijd aangekomen? Neem dan contact met ons op.

Let op: U krijgt altijd een Track & Trace-code. Indien u niet voor de avond Express-levering heeft gekozen, dan zal het pakket door de brievenbus geleverd worden. U hoeft hier dus niet voor thuis te zijn.

Het kan helaas voorkomen dat de Track & Trace-code in de spam box van uw email terecht is gekomen. Heeft u deze al nagekeken en ontbreekt de code ook hier? Neem dan contact met ons op.

Let op: Als u niet voor de avond Express-levering heeft gekozen dan zal het pakket door de brievenbus geleverd worden. U hoeft hier dus niet voor thuis te zijn.

Ja, indien u niet voor de avond Epress-levering heeft gekozen zal het door de brievenbus bij u geleverd worden.

 

Nee, als u voor de avond Express-levering heeft gekozen dan zal deze als pakket worden verstuurd. Dit betekent dat het niet door de brievenbus kan en het met de pakket dienst van PostNL bij u geleverd wordt.

Alle artikelen van Pronova Laboratories B.V. kunnen worden geretourneerd. De retourkosten zijn echter voor eigen rekening.

Waarom? Onze artikelen moeten vanwege wettelijke kwaliteitseisen worden vernietigd bij retournering. Wij proberen dit dan ook tot een minimum te houden.

Retouradres:
Monta packing
t.a.v. retour Pronova
Ingenieur Hanlostraat 15
7547 RD Enschede

Gaat het om een kwaliteitsklacht? Neem dan contact met ons op via klantenservice@pronovalab.com.

Ontdek ook onze andere producten

Licener Anti-luis Shampoo
Licener Anti-luis Shampoo
Licener Anti-luis Shampoo
Licener Anti-luis Shampoo
Licener Anti-luis Shampoo
Licener Anti-luis Shampoo
Licener Anti-luis Shampoo
Licener Anti-luis Shampoo
© Pronova Laboratories - BTW-nummer NL 80 92 06 353 B02 - KvK-nummer 17126800