Onze missie en visie

Pronova Laboratories is opgericht in 1997 met als missie: mensenlevens makkelijker maken. Anders dan bij de conservatieve en vastgeroeste farmaceuten staat bij ons niet het geld, maar juist de klant centraal. Geen dure en moeilijke middelen voor problemen die ook betaalbaar en gewoon thuis opgelost kunnen worden. Wij zien de waarde in van de onafhankelijkheid van de mens; zorg kunnen we ook zelf verzorgen. Daarom ligt bij ons de focus op zelfzorgproducten, zodat een bezoek aan de huisarts vaker overbodig kan worden.

Pronova laboratories

Nog altijd zijn wij de frisse wind met een out-of-the-box-mindset in de farmaceutische industrie. En dat willen we graag zo houden. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? We zijn een jong, ambitieus en creatief team met honger naar meer. Juist omdat we geen enorm en stug bedrijf zijn, schakelen we snel en is innovatie voor ons een gegeven. En precies hierom zijn we onze concurrenten altijd een stapje voor. Niet alleen om de concurrentie voor te zijn, maar juist om het plafond van mogelijkheden te bereiken.

Hoogste kwaliteitsstandaard

Wij gaan niet voor beter dan de rest, maar voor het best mogelijke. En niets minder. Hoe dit zich uit? Simpel; onze producten als bewijs. Wij bieden producten aan die ieder in hun eigen specifieke niche superieur zijn. Als we het doen, doen we het goed. Hier een greep uit onze collectie:

  • Licener Anti-Luisshampoo: last van luizen? Geen probleem. Licener is de Nr. 1 luizenshampoo als het aankomt op effectiviteit, veiligheid en gemak bij de behandeling van luizen. Doodt luizen én neten, is 100% natuurlijk en één behandeling van 10 minuten is al voldoende.
  • Forwarts wrattenverwijderaar: na het wereldwijde succes van Wartner, ons allereerste product, zijn we nog een stapje verder gegaan. Nog nooit eerder was er een wrattenbehandeling voor thuis die de wrat direct bevriest, zonder enige tussenkomst van verstorende temperatuurgeleiders. Voortaan is een accuraat straaltje koelgas van 10 seconden al genoeg.
  • Pronofit Vitamine B12 neusspray: al 20 jaar is bekend dat een neusspray dé uitkomst kan bieden voor de toediening van vitamine B12. De farmaceutische industrie heeft dit echter jarenlang voor de consument weten te verbergen. Waarom? Er kon simpelweg meer geld verdient worden met pijnlijke B12 injecties. Voor ons een uitgelezen kans om weer te breken met traditie, vandaar onze B12 neusspray.

Wij zijn niet alleen trots op onze producten, maar ook op de kwaliteitsstandaard die wij onze klanten kunnen garanderen. Wij opereren namelijk als een van de weinigen onder de hoogste kwaliteitsstandaard mogelijk, de ISO 13485. Niet omdat het moet, maar omdat het kan. Deze standaard garanderen wij niet alleen in Nederland, maar ook wereldwijd. Wij verkopen onze innovatieve oplossingen in zo’n 50 landen en tellen jaarlijks miljoenen klanten die van onze producten gebruik maken. Dit allemaal, gewoon vanuit ons kantoor gelegen in Muiden.

© Pronova Laboratories

Betalingsmogelijkheden