• Pronova Laboratories ontwikkeld producten voor het gehele gezin

OVER ONS

Onze missie en visie

Pronova Laboratories is in 1997 opgericht met als missie: mensenlevens makkelijker maken door middel van zelfzorg. Daarom streven wij ernaar de complexe behandelingen bij huisartsen zoveel mogelijk te vervangen door gemakkelijke behandelingen voor thuis. Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van medische hulpmiddelen en gezondheidsproducten. Ons eerste grote succes werd behaald met de ontwikkeling van het nr. 1 wrattenmerk: Wartner®. Hiermee werd de voorheen complexe behandeling van wratten bij de huisarts, een snelle behandeling voor thuis. Met dezelfde innovatiedrang zijn wij nog altijd op zoek naar vernieuwing. In combinatie met ons wereldwijde netwerk en brede expertise weten wij zo in diverse markten succes te behalen.

Pronova laboratories

Pronova Laboratories B.V. is een hechte organisatie gevestigd in Muiden (NH), met diverse specialismes onder één dak. Van marketeers tot productontwikkelaars en van biologen tot designers. De samenwerking tussen de verschillende expertises is direct en dynamisch, waardoor snel geschakeld kan worden. Zo hebben we de nodige kwaliteiten in huis om nieuwe ideeën snel en efficiënt te verwezenlijken. Ter waarborging van de veiligheid opereren wij conform de hoogste kwaliteitsstandaard: ISO 13485:2016.

Vitamine B12 is van nature rood gekleurd

Wereldwijd netwerk

Niet alleen nationaal, maar juist ook internationaal boeken wij succes. Dit succes is gebaseerd op decennialange ervaring en goede relaties met onze leveranciers en distributeurs. Vandaag verkopen wij onze zelfzorgmiddelen in meer dan 30 landen wereldwijd en dit aantal groeit jaarlijks. Onze producten zijn in verschillende landen marktleider, iets waar wij erg trots op zijn.

Wereldkaart , Pronova Laboratories verkoopt zijn producten over de gehele wereld

Onze producten

In de realisering van ons hoogwaardige zelfzorg-assortiment ligt het accent op doeltreffendheid en gebruiksvriendelijkheid. Daarom hechten wij meer waarde aan kwaliteit dan aan kwantiteit, wat zich uit in producten die elk in hun eigen markt superieur zijn. Voorbeelden van producten die wij wereldwijd distribueren zijn:

  • Licener Anti-luisshampoo: Licener is een uiterste effectieve luizenshampoo tegen zowel luizen als neten. In één behandeling van slechts 10 minuten is de besmetting al verholpen. Uniek aan deze luizenshampoo is dat de behandeling effectief is zonder te kammen en het geen schadelijke stoffen bevat.
  • Forwarts wrattenspray: Als opvolger van de wrattenbehandelingen van Wartner® is de Forwarts Wrattenspray een innovatieve behandeling tegen hand- en voetwratten. Met een direct straaltje koelgas bevriest Forwarts de wratten tot in de kern. En dat is slechts 10 seconden. Forwarts onderscheidt zich in zijn precisie, gebruiksgemak, en superieure effectiviteit.
  • Pronofit Vitamine B12 Neusspray: De B12 Neusspray biedt een oplossing voor stoffen die moeilijk op te nemen zijn via de maag en darmen. Zo is de opname van vitamine B12 via de mond vaak niet optimaal. Met gebruik van deze neusspray hoeft de vitamine niet eerst de maag te passeren en is de opname uiterst efficiënt.
  • Nailclin kalknagelpen: Voor de meest voorkomende nagelschimmels biedt Nailclin een effectieve oplossing. De unieke formule op basis van natuurlijke ingrediënten roept de groei van nagelschimmels effectief een halt toe.
  • Coldner keelspray: Coldner is gebaseerd op een gepatenteerde combinatie van lichaamsvriendelijke stoffen die de verspreiding van zowel bacteriën als virussen in het keelslijmvlies verhindert. Coldner is een effectieve behandeling bij beginnende keelpijn.

Ontdek onze producten

Licener Anti-luis Shampoo
Licener Anti-luis Shampoo
Licener Anti-luis Shampoo
Licener Anti-luis Shampoo
Licener Anti-luis Shampoo
Licener Anti-luis Shampoo
Licener Anti-luis Shampoo
Licener Anti-luis Shampoo
Licener Anti-luis Shampoo
Licener Anti-luis Shampoo
© Pronova Laboratories - BTW-nummer NL 80 92 06 353 B02 - KvK-nummer 17126800