• Banner Licener

Alles wat je wilt weten over de Licener luizenshampoo

Licener werkt op basis van natuurlijk Neem-extract, dat de luizen en neten in één behandeling van 10 minuten elimineert. Het is de eerste shampoo waarbij kammen overbodig is en nawassen niet meer nodig is. Licener is gebaseerd op water en is makkelijk met water uit te wassen. Als één van de weinigen is Licener niet-giftig en niet licht-ontvlambaar(!). Shampoos op basis van Dimeticon zijn dit wel.

De minimale hoeveelheid hangt af van de lengte, dikte, en dichtheid van het haar. Voor lang haar wordt 100 mL Licener luizenshampoo aanbevolen. Voor kort haar kan 50 mL voldoende zijn voor effectieve behandeling. Zorgt u er en elk geval voor dat al het haar en de volledige hoofdhuid bedekt wordt met shampoo.H

Zodra de luizen gedood zijn, zouden ze vanzelf uit het haar moeten vallen. Het is niet nodig om uitgebreid te kammen met een luizenkam. Het is mogelijk dat enkele lege ei-omhulsels of neten vastgekleefd blijven aan het haar na afloop van de behandeling. Indien gewenst, kunnen deze restanten met de hand of met een fijne kam verwijderd worden.

Nee, Licener is een milde luizenshampoo en prikt niet meer dan normale shampoos.

Nee, Licener heeft een neutrale geur en is ongeparfumeerd.

Jazeker, de behandeling doodt ook de neten. Dode neten kunnen na de behandeling echter wel in het haar achterblijven. Deze dode achtergebleven neten vormen gelukkig geen risico meer wat betreft besmetting. U kunt ze vanwege hygiënisch oogpunt uitkammen.

Nee, met persoonlijke hygiëne heeft het niets te maken. De parasiet heeft géén voorkeur voor vieze of schone haren. Dus of je haar nu enorm vettig is of brandschoon, de hoofdluis kan in ieder haar prima vertoeven.

Een hoofdluis kan niet op een dier overleven, je kan dus geen hoofdluis krijgen of geven door contact met dieren.

Licener is geschikt bevonden voor kinderen vanaf 2 jaar.

Nee. Licener werkt niet als een gif maar zorgt op mechanische wijze voor verstikking van de luizen. Hiertegen kunnen de luizen geen resistentie ontwikkelen, in tegenstelling tot stoffen met farmacologische werking. Licener werkt dus ook tegen luizen die al ongevoelig zijn voor insecticiden.

Nee, in tegenstelling tot andere, dimeticon-houdende producten bestaat er bij Licener geen ontbrandingsgevaar. Licener is niet vlambaar

Onderzoek heeft aangetoond dat hoofdluis vooral van persoon tot persoon wordt overgedragen, en niet zozeer via de omgeving. Dit betekent dat extra maatregelen zoals het heet wassen van kleding en beddengoed niet noodzakelijk zijn. Een behandeling met Licener is voldoende tegen de hoofdluis van uzelf of die van uw kind. Controleer vooral het haar van personen uit de directe omgeving en zie ook de huidige richtlijnen van het RIVM rondom hoofdluis om herhaling van infectie te voorkomen

Productfoto Licener Anti-luis Shampoo

Ook zo klaar met dat eindeloze kammen tegen hardnekkige luizen? Met Licener hoeft dit niet meer en ben je in 10 min van de luizen én neten af!

Ontdek ook onze andere producten

Licener Anti-luis Shampoo
Licener Anti-luis Shampoo
Licener Anti-luis Shampoo
Licener Anti-luis Shampoo
Licener Anti-luis Shampoo
Licener Anti-luis Shampoo
Licener Anti-luis Shampoo
Licener Anti-luis Shampoo
© Pronova Laboratories - BTW-nummer NL 80 92 06 353 B02 - KvK-nummer 17126800