• Banner Licener

Licener Anti-luisshampoo reviews & beoordelingen

Licener anti-luisshampoo werkt, en dat willen we laten zien! Deelt u met ons uw ervaring? Lees hieronder de reacties en beoordelingen van mensen die eerder Licener online bij ons bestelden.

Onderstaande reviews zijn afkomstig van www.pronovalab.com en www.licener.nl

Laat ook jouw review achter!

0
b589804f37

1 2 3 4 5

Moeders over Licener

Licener is getest door verschillende moeders. Op hun blog beschreven ze hun positieve ervaringen.

Meer voor mama's, schrijft over het product licener anti-luis shampoo

De beste kwaliteit luizenshampoo, die veilig is en ook nog eens voor een scherpe prijs, is Licener. Zij zorgen er al jaren voor dat kinderen van hun hoofdluis afkomen. Licener is op basis van 100% natuurlijke ingrediënten. Dit is wel zo belangrijk aangezien je waarschijnlijk geen chemische middelen wil aanbrengen op de hoofdhuid van je kind. Het is een complete behandeling tegen luizen en neten en het werkt al binnen 10 minuten. Het is volledig veilig en je bent dus heel snel van hoofdluis af. Het spoelt makkelijk uit, nawassen is niet nodig en nakammen ook niet. Licener is dan ook absoluut een aanrader.

Mamsatwork - Online magazine, , schrijft over het product licener anti-luis shampoo.

Om te beginnen vind ik het een heel prettig idee dat Licener 100 % natuurlijk is. Niemand zit tegenwoordig toch nog te wachten op chemische rotzooi. Alleen voor je gevoel kom je er soms niet onderuit. Zeker als het gaat om luizen bestrijden, want je kan soms met je handen in je haren zitten als je weer eens een product hebt geprobeerd wat niet werkt. Vandaar ook dat ik zo blij was met dit voor ons nieuwe product om luizen te bestrijden. Ik zeg specifiek voor ons omdat Licener in bijvoorbeeld Duitsland (en nog veel meer andere landen) marktleider is als het gaat om het behandelen van luizen. 

Mama love, schrijft over het product licener anti-luis shampoo.

Bovenstaande tips zijn dus erg handig om te voorkomen dat je luizen krijgt. Mocht het hier al te laat voor zijn en heeft je kind of jijzelf er al last van? Dan zijn er gelukkig genoeg dingen die jij kunt doen om van de luizen af te komen. Zo is het absoluut een aanrader om gebruik te maken van luizenshampoo. Met deze shampoo kan je ervoor zorgen dat jij snel van luizen en neten af bent. Een mooi voorbeeld van een goede aanbieder die dit verkoopt is Licener. Deze aanbieder heeft shampoo die al werkt in slechts 10 minuten. Buiten dat bestaat de luizenshampoo voor honderd procent uit natuurlijke ingrediënten. De shampoo werkt namelijk op basis van natuurlijk extract.

Mommy hood, schrijft over het product licener anti-luis shampoo.

Met de anti-luizenshampoo van Licener is jouw kind binnen 10 minuten luisvrij. En dat zonder te kammen. Je gebruikt de shampoo op droog haar en masseert het goed in om zo het haar vanaf de hoofdhuid tot in de puntjes met shampoo te bedekken. Je wacht tien minuten en daarna spoel je het haar uit met handwarm water. Naspoelen met andere shampoo is niet nodig. Omdat Licener zowel de luizen als de neten doodt, is zelfs nakammen niet nodig en is jouw kind na deze behandeling luisvrij. Ik heb een hele voorraad in huis en ben daar intens blij mee, haha. Ze hebben als enige merk de ‘niet goed, geld terug’-garantie. Erg prettig, dus!

Productfoto Licener Anti-luis Shampoo

Ook zo klaar met dat eindeloze kammen tegen hardnekkige luizen? Met Licener hoeft dit niet meer en ben je in 10 min van de luizen én neten af!

© Pronova Laboratories - BTW-nummer NL 80 92 06 353 B02 - KvK-nummer 17126800