INFORMATIE

   Hoe herken ik wratten?

   Gewone wratten (verruca vulgaris) zijn ruwe, eelterige bultjes op de huid die lange tijd dezelfde korrelige vorm kunnen houden. Zo’n wrat is gewoonlijk 1 tot 10 mm in doorsnee en is in 10 seconden te behandelen. Meestal hebben ze ongeveer dezelfde kleur als de normale huid, soms zijn ze wat donkerder of hebben ze een zwart puntje.

   Voetwratten (verruca plantaris) zijn ook zulke eelterige bultjes, maar groeien in de voetzool en steken niet uit het lichaam. Voor deze wratten is dan ook een iets langere behandeling nodig, namelijk 15 seconden in plaats van 10.

   Andere soorten wratten zijn periunguale wratten (wratten onder of rondom de nagels), platte wratten (verruca plana), steelwratten (fibromen), en genitale wratten (condylomata acuminata). Let er goed op dat Forwarts ontwikkeld voor gewone wratten en steelwratten. Raadpleeg een huisarts voor het verwijderen van deze andere soorten wratten!

   Voorbeeld wratten op de hand

   Wat maakt Forwarts de beste wrattenbevriezer?

   De technologie van Forwarts maakt een directe en doorlopende bevriezing mogelijk. Deze voordelen onderscheiden Forwarts van andere wrattenbevriezingsproducten:

   1. De directe spray van Forwarts zorgt voor een optimaal rendement van het koelende gas. Bij gebruikelijke producten was tot nog toe altijd een bepaalde tussenstap of tussenstuk nodig, waardoor het medium weer de kans krijgt om op te warmen. De soep wordt, als het ware, nooit zo ‘koud’ gegeten als -ie wordt opgediend! Forwarts minimaliseert dit doordat al het koelgas onmiddellijk aan de huid wordt toegediend.

   2. Ook wordt er met Forwarts een doorlopende stroom van koeling toegediend, met als voordeel dat alle warmte uit huid en lucht voortdurend wordt afgevoerd. De omgeving wordt dus buiten spel gezet waardoor Forwarts de wrat nog efficiënter en doeltreffender tot in de kern wordt bevroren.

   Hoe werkt Forwarts?

   Forwarts verwijdert wratten door middel van bevriezing. Zo’n methode noem je cryotherapie. Door de behandeling met extreme kou stoppen de besmette cellen met groeien en keert het proces zich om, tot de wrat van de huid uiteindelijk van je huid afvalt. Je eigen immuunsysteem kan dan de restanten virus goed opruimen zodat de huid zichzelf kan genezen.

   HET GEBRUIK VAN FORWARTS IS ERG MAKKELIJK:

   STAP 1: Zet Forwarts met de spuitkop over de wrat.

   STAP 2: Druk het gaspatroon in zodat het koelgas begint te stromen

   STAP 3: Houd de behandeling aan voor 10 of 15 seconden, afhankelijk van de wrat (uitgelegd in de bijsluiter)

   Voor extra informatie vindt u hier de bijsluiter.

   Forwarts wratten-
   verwijderaar

   Bestel nu online. Voor 19:30 besteld morgen gratis thuisbezorgd!

   Bestel nu online. Voor 19:30 besteld morgen gratis thuisbezorgd!

   Ontdek ook onze andere producten

   Licener Anti-luis Shampoo
   Licener Anti-luis Shampoo
   Licener Anti-luis Shampoo
   Licener Anti-luis Shampoo
   Licener Anti-luis Shampoo
   Licener Anti-luis Shampoo
   Licener Anti-luis Shampoo
   Licener Anti-luis Shampoo
   © Pronova Laboratories - BTW-nummer NL 80 92 06 353 B02 - KvK-nummer 17126800