Heb je een afgeronde MBO (logistieke opleiding)? Zoek je een combi-functie van Supply Chain, logistiek en administratie? Waar geen dag hetzelfde is en waar je veel kunt leren? Van inboeken van de binnenkomende materialen, deze brengen naar de juiste afdeling/magazijn met de heftruck of bedrijfsbus, tot het verzenden van de medicijnen naar (buitenlandse) ziekenhuizen; kortom een hele afwisselende functie.

Samen met je 4 collega’s, ga je dagelijks voor het meest efficiënte logistieke proces met de beste kwaliteit. Je werkt voor AstraZeneca, een internationale farmaceut, die zich bezig houdt met de ontwikkeling van medicijnen. Belangrijk werk dus, werk dat er toe doet, het verbeteren van de kwaliteit van leven van patiënten!

Wil jij daar ook een bijdrage aan leveren?

Supply Chain Medewerker (MBO niveau)
Nijmegen
fulltime, 36 uur per week is bespreekbaar.

Jouw uitdaging: 
Als Supply Chain Medewerker (intern: Supply Chain Operations Technician) ben je samen met je collega’s in het team (4 collega’s) verantwoordelijk voor alle inslag, opslag en uitslag van goederen/materialen, die wij gebruiken voor ons productieproces: het vullen van flesjes (injectables) met medicijnen voor patiënten. Dat betekent dat je alle materialen die binnenkomen, inboekt en naar de juiste afdeling brengt of dat je deze opslaat in ons magazijn. Ook uitgaande goederen verzenden, zoals de medicijnen naar de (buitenlandse) ziekenhuizen, wordt geregeld door onze Supply Chain Operations (SCO) afdeling. Kortom een hele brede functie, waarbij geen dag hetzelfde is.

Wat ga je doen?

•    Je ontvangt inkomende goederen en je zorgt voor de verwerking en afhandeling van de SCO (Supply Chain Operations) administratie in ons systeem (cGMP, ERP-systeem).
•    Je zorgt ervoor dat de administratieve inventaris gelijk is aan de fysieke inventaris.
•    Je neemt deel aan en helpt bij het organiseren en rapporteren van cyclustellingen.
•    Je controleert en rapporteert op regelmatige basis de vervaldatum van de voorraadartikelen.
•    Je voert verzendingen uit, ook naar het buitenland. Wij zijn Regulated Agent, dat betekent dat onze luchtvrachtzendingen vanuit een secured area worden gedaan.
•    Je verricht bevoorrading en herbevoorrading voor onze afdelingen, waarbij je zorgt dat de distributie van de benodigde goederen op tijd wordt geleverd. Hierbij zijn ook gevaarlijke goederen, daarom is een ADR certificaat noodzakelijk.
•    Je assisteert bij de opleiding van medewerkers om de continuïteit van de SCO activiteiten op de afdeling te waarborgen.
•    Je volgt de gedefinieerde gezondheids-, veiligheids- en milieuprocedures.
•    Je levert een bijdrage aan vergaderingen en discussies op de werkplek.

Wat vragen we van je? 

•    Afgeronde MBO opleiding, voorkeur voor een opleiding richting Supply Chain of logistiek management.
•    Min.1 jaar ervaring met logistieke processen, bij voorkeur in de farmaceutische branche of foodsector.
•    Rijbewijs B is een harde eis.
•    Ervaring met GMP-richtlijnen is een pré.
•    Heftruckdiploma is een pré. Als je dit diploma nog niet hebt, bieden wij jou de optie om deze bij ons te halen.
•    Certificaat Medewerker Luchtvracht veiligheid is een pré (anders bieden wij jou de optie om dit certificaat te halen).
•    Certificaat ADR is een pré (anders bieden wij de optie om dit certificaat te halen).
•    Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een harde eis.
•    Je kunt een “Verklaring Omtrent gedrag” overleggen (niet ouder dan 1 jaar).
•    Competenties: pro-actief, kritisch en goed zelfstandig kunnen werken. Je kunt goed met veranderingen omgaan en je kunt nauwkeurig werken. Je kunt goed werken in een omgeving met strikte regelgeving.

Wat bieden we jou?

•    Een afwisselende werkdag, geen dag is hetzelfde!
•    Werken binnen een behulpzaam, leuk team van 4 collega’s, waar hard wordt gewerkt, maar er is ook tijd voor gezelligheid.
•    Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder 27 vakantiedagen, de mogelijkheid om 10 dagen extra te kopen, 1 dag vrijwilligersverlof, 200 euro bijdrage aan sporten, 8% vakantiegeld, targetbonus van 9%. Wij bieden in eerste instantie een jaarcontract, met de intentie om dit na een jaar om te zetten naar dienstverband voor onbepaalde tijd.

Het team
De afdeling Supply Chain Operations bestaat uit 4 collega’s,  de manager van het team werkt als meewerkend voorman. Dit team is de spil van de organisatie als het gaat om inslag, opslag en uitslag van alle goederen.
De sfeer binnen onze afdeling is collegiaal en gericht op samenwerken en zaken als resultaten bereiken, respect, diversiteit, duurzaamheid en professionaliteit vinden wij belangrijk. Er is volop aandacht voor de juiste work-life balance.

De organisatie:
Méér kwaliteit van leven en een langere levensverwachting, ondanks een ernstige (chronische) ziekte. Dat is waar AstraZeneca wereldwijd voor werkt. We verkennen de grenzen van de wetenschap om geneesmiddelen te ontwikkelen die voor patiënten het verschil maken.  Onze geneesmiddelen hebben een sterke focus op oncologie, cardiovasculaire-, renale- (nier-) en metabole ziekten (CVRM), ademhalings- en immuunziekten. Daarnaast werken we samen met de Universiteit van Oxford om het AstraZeneca COVID-vaccin wereldwijd beschikbaar te stellen.
Verdeeld over zes werelddelen werken 75.000 mensen aan baanbrekende wetenschap. Bij AstraZeneca in Nijmegen worden biomedische medicijnen geproduceerd, gecontroleerd en/ of verpakt, met name voor gebruik  in vroeg klinisch onderzoek, bijvoorbeeld tegen kanker. Hiermee leveren wij een belangrijke rol in de keten van onderzoek en ontwikkeling en het uitbouwen van onze omvangrijke pijplijn van nieuwe geneesmiddelen.
Wij volgen de wetenschap, zetten de patiënt altijd op één en we proberen altijd het juiste te doen. Deze kernwaarden leiden ons. Bovendien zijn stimuleren we ondernemerschap en willen we altijd de beste zijn. We bieden een boeiende, dynamische werkomgeving, waarin we collega’s stimuleren elke dag te groeien en het beste uit zichzelf te halen.
In Nijmegen werken we met zo’n 100 energieke collega’s.

Solliciteren:
Wij ontvangen graag jouw CV en motivatiebrief. Ga hiervoor naar de apply button onderaan deze vacature. Je kunt jouw CV en motivatiebrief uploaden onderaan de tweede pagina.
Of stuur je CV en motivatie naar info@werkenbijastrazeneca.nl.
Heb je nog vragen over deze vacature, dan is ons Recruitmentteam (Karin Raadschelders, Caroline van Oppen, Maaike Willems) bereikbaar via info@werkenbijastrazeneca.nl of op +31(0)85 – 047 0244.

Acquisitie door werving en selectiebureaus wordt niet op prijs gesteld.

 

AstraZeneca embraces diversity and equality of opportunity. We are committed to building an inclusive and diverse team representing all backgrounds, with as wide a range of perspectives as possible, and harnessing industry-leading skills. We believe that the more inclusive we are, the better our work will be. We welcome and consider applications to join our team from all qualified candidates, regardless of their characteristics. We comply with all applicable laws and regulations on non-discrimination in employment (and recruitment), as well as work authorisation and employment eligibility verification requirements.

 

Vacature functie

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.
© Pronova Laboratories - BTW-nummer NL 80 92 06 353 B02 - KvK-nummer 17126800