• Banner Forwarts

Forwarts is alleen geschikt voor gewone wratten op handen en voeten en voor voetwratten, ter grootte van 1 tot 10 mm in diameter. Betreft het een te grote wrat of een andere soort wrat, raadpleegt u dan een huisarts of dermatoloog. Ook als u twijfelt!

Forwarts is geschikt voor wratten bij volwassenen en kinderen van 4 jaar en ouder. De aanwending van Forwarts wordt het best uitgevoerd door een volwassene of een verantwoordelijke adolescent. Geeft u kinderen en minder validen de juiste ondersteuning!

Forwarts is zo ontworpen dat 1 behandeling voldoende is voor het verwijderen van een normale wrat. Toch kunnen de resultaten per wrat verschillen. Bij uitzonderlijk grote of hardnekkige wratten (richting de 10 mm en/of met veel eelt) kunnen 2 of meer behandelingen benodigd zijn. Onthoud dat een wrat meestal rond 10 tot 14 dagen na de behandeling volledig van uw lichaam verwijderd zal zijn. Wij raden aan om, wanneer de wrat niet is verdwenen na 6 behandelingen met 14 dagen tussenpozen, een huisarts of dermatoloog te raadplegen.

1. Het bevriezen van een wrat gaat natuurlijk niemand in de ‘koude kleren’ zitten! Gelukkig is een behandeling met Forwarts al voorbij in 15, meestal slechts 10 seconden. Dat is een stuk korter dan andere thuisbehandelingen!

2. Doordat Forwarts de wrat veel dieper bevriest, minimaliseer je de kans dat er een herhaalde behandeling nodig is. Forwarts is een stuk effectiever!

3. Forwarts wordt gebruiksklaar verkocht, en er komt dus geen preparatie of assemblage aan te pas, zoals bij andere wrattenbevriezers.

Een busje Forwarts is voorzien van ruim voldoende koelgas voor tenminste 10 behandelingen. Het product wordt dan ook geleverd met 10 stuks veiligheidspleisters.

Productfoto Forwarts wrattenverwijderaar

Forwarts is ontwikkeld voor  hand- en voetwratten. De behandeling duurt slechts 10 tot 15 sec en na twee weken zal de wrat van de huid afvallen!

© Pronova Laboratories - BTW-nummer NL 80 92 06 353 B02 - KvK-nummer 17126800

Betalingsmogelijkheden